9 Items voor een Speciale Herfstbeleving

Herfst mag je van genieten

En dat gaan we ook doen natuurlijk. Zowel binnen als buiten. Voor ons hier in huis staat herfst vaak voor koekjes bakken en lange boswandelingen om paddenstoelen te spotten. Maar ook de gezelligheid in huis met een kaarsje aan, terwijl de regen tegen de ramen tikt. En dat laatste is ook heerlijk om bij te slapen. Regen en wind kan ook therapeutisch werken.

En dan de kleuren die eraan komen. Heerlijk. En dat kunnen de typische natuurlijke herfstkleuren zijn, maar ook in een fel gekleurd interieur zijn er tal van mogelijkheden. Wat jouw kleuren ook zijn, de natuur past er altijd bij. En mixen kan natuurlijk ook.

De volgende items passen wat mij betreft goed bij deze herfst en ik ben benieuwd wat jij ervan vind.

De bovenste twee artikelen zijn onmisbaar. Koekjes bakken in de vormen van blaadjes en pompoenen, of een mooie vos. Altijd leuk om te maken in het weekend met de kinderen, of om weg te geven aan iemand speciaal. Ook lekker om zelf op te eten terwijl je bezig bent met een hobby.

De notenkraker is op zich al een leuk decoratief item, maar om te gebruiken is deze nog leuker. Wie houdt er niet van verse noten? Appeltaartje?

Deze LED kaarsen vallen mij al een tijdje op en zie er ook veel goede reviews over. Wij hebben al eens een brand gehad jaren geleden door een kaars. Gewone kaarsen kunnen echt gevaarlijk zijn en daar staan we niet altijd bij stil. En als je er veel aan wil steken… Deze zijn dan een stuk veiliger en gaan ook veel langer mee. Uiteindelijk ook goedkoper en ze lijken net echt. Ook handig als je iets knutselt waar geen echte kaars in kan.

Geen appels en peren vergelijken, tenzij ze goed bij elkaar passen zoals deze twee in zachte goudkleur. Mooie decoratie die niet te kitsch is. En past eigenlijk wel bij alle seizoenen.

Ontzettend leuk kussen, al zeg ik het zelf! Mijn eigen creatie, dus ik moet dat wel zeggen natuurlijk. 😉 Mosterdachtige kleur met veel takjes. Typisch herfst als je het mij vraagt. De takjes vliegen je soms om de oren. Als dit niet je kleur is, dan zijn er ook nog genoeg andere kussens te vinden.

Ook dol op paddenstoelen? Dan is deze grote poster onmisbaar aan jouw muur. Informatief en stijlvol.

Ik blijf bij de appels. En ja, pompoenen zijn ook leuk als decoratie. Hoewel ik die liever vers heb als decoratie en om later op te eten. Of om mee te knutselen. Maar deze appels zijn mooi met hun zachte goudkleur. De stiefmoeder van Sneeuwwitje had deze zelf gehouden denk ik…

Een gids voor onderweg, maar ook voor thuis om van te genieten. Maar liefst 1000 soorten paddenstoelen! Dan kan je straks aan iedereen vertellen naar welke paddenstoel ze staan te kijken. Ook handig voor ons, wij spotten er veel elk jaar.

En weer eentje van mijzelf. Ik heb iets met huisjes en ik ben niet de enige. Pinterest staat er vol mee en ik had er ook een paar gemaakt vorig jaar. En ik heb ze nog steeds!

Dit is een grote deurmat, maar het formaat is aan te passen en de afdruk kan je ook op andere producten overzetten. En je kan het ook nog personaliseren met een leuke tekst. En ik vermoed dat we deze herfst vaak de voeten moeten vegen. Dus dat komt goed uit.

Dat waren ze voor nu. Binnenkort komt er weer een nieuw artikel met (naar mijn mening) de leukste items. Laat me weten wat je ervan vind en wat jouw interieurstijl is deze herfst.

Tot de volgende keer maar weer!

Photcredit uitgelichte afbeelding Pixabay

Advertentie

4 gedachtes over “9 Items voor een Speciale Herfstbeleving

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s