9x DIY Leuke Simpele Kerstdecoratie

9x DIY Leuke Simpele Kerstdecoratie

Zelf Kerstdecoratie maken is harstikke leuk!

En net als met recepten, moet het bij mij niet te ingewikkeld worden. Gewoon leuk en simpel. Iets waar kinderen makkelijk bij kunnen helpen, of zelf kunnen maken. En dat het vooral ook geen tijdrovende klus is. Mijn marathon is nu even voorbij. Wij zijn even klaar met de Kerstdecoratie. Tenminste… voor nu.

Voor wie het gemist heeft of niet alles heeft gezien, volgt hier nu een makkelijk overzicht. Ben benieuwd welke jij het leukste vind? Ikzelf de zoutdeeg huisjes en het gedroogde fruit. Denk dat de Kerstboom deze week tevoorschijn wordt getoverd. Dit jaar kan wel wat sparkling gebruiken dacht ik zo.

DIY Zoutdeeg Huisjes
Huisjes gemaakt van zoutdeeg.

Huisjes van Kaneel en Appelmoes
Geurende huisjes van appelmoes en kaneel.

Pompom maken
Makkelijk Pompon maken.

DIY Wollen Muts Kerstdecoratie
Schattig wollen mutsje voor de winter.

Sneeuwman Kerstornament
Sneeuwpop ornamenten.

DIY Gedroogde Sinaasappelschijven en andere Citrusvruchten
Zelf citrusvruchten drogen.

DIY Boetseerklei Ornamenten
Persoonlijke ornamenten maken van boetseerklei.

Dat was het van afgelopen week. We zijn er maar druk mee bezig geweest, maar het was de moeite waard. Ik ben dan ook heel benieuwd naar het resultaat straks.

Kerstdecoratie is gewoon een leuke hobby, maar daar hoeft het niet te eindigen. Mocht je nog een creatieve bezigheid zoeken, kijk dan hier naar deze 21 leuke hobby’s, of bij deze 15. Keuze genoeg en ik weet zeker dat ik genoeg heb gemist om op te schrijven. Wie weet volgt er gauw een nieuwe lijst.

Weet je het even niet, maar wel behoefte aan een flinke dosis creatieve inspiratie? Mis dan deze interviews niet. Met de talentvolle Anouk die prachtige papieren bloemen maakt, of wat dacht je van deze mooie illustraties? Maar je kan je creativiteit ook kwijt als tuinarchitect. Genoeg inspo dacht ik.

Kerst staat zowat om de hoek en dat betekent vaak ook weer cadeautjes geven. Anno 2020 zitten we in een heel bijzonder jaar. Niks is zeker en contact met elkaar is belangrijker dan ooit geworden. Of we zijn er in ieder geval bewuster mee bezig. En daar horen wat mij betreft ook persoonlijke cadeaus bij. Zelfgemaakt, waar over nagedacht is of op maat gemaakt.

Wat gepersonaliseerd kan worden, zijn deze sieraden die we ooit mochten testen als gezin. En daar zit nog steeds een kortingscode bij. 🙂

Alvast veel plezier met knutselen, lezen en een feeststemming creëren. Ook dit jaar gaat ons dat lukken! x

9x DIY Leuke Simpele Kerstdecoratie
Advertentie

2 gedachtes over “9x DIY Leuke Simpele Kerstdecoratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s