Op Vakantie bij de Leistert in het Prachtige Limburg

Gesponsord

Vakantiepark de Leistert voor heel veel mogelijkheden

Wat een vreemde tijd leven we in he? Vind er niks aan en ik heb het vermoeden dat jij er net zo over denkt. Er zijn zoveel meningen en adviezen die momenteel de ronde gaan. Zelf sta ik er redelijk relaxed in. Houd je aan de regels, maar blijf nog wel genieten van het leven.

Zo zie ik al uit naar een welverdiende vakantie. Voor volgend jaar in ieder geval. Wie weet is de situatie dan ook alweer een stuk verbeterd. Alles is mogelijk. Maar ook al blijft het hetzelfde, wij gaan op pad. In eigen land welteverstaan.

Afstand houden en handen wassen, dat kunnen wij overal. Ook op een recreatiepark. Tegelijkertijd willen wij een park bezoeken dat goed staat aangeschreven en goed met de adviezen omgaat. Maar ook een park, die in een prachtige omgeving ligt, veel accommodatie keuze heeft en vooral ook veel faciliteiten. De Leistert, vakantiepark Limburg, is wat dat betreft voor mij een goede keuze.

Gelegen in het prachtige Limburg, en ja dat mag ik zeggen met mijn Limburgse roots, en zij zijn meermaals als beste park uitgeroepen in deze provincie. Dus dat beloofd wat!

Wat ik persoonlijk belangrijk vind op een park is onder andere of er huisdieren mee mogen komen. Als baasje van een muffe oude hond, vind ik het belangrijk dat zij er bij kan zijn. Zij is deel van ons gezin en raakt in de war, als ze ergens anders moet verblijven. Op dit park zijn er mogelijkheden om een huisdier mee te nemen.

Ook vind ik het belangrijk dat er genoeg te doen is voor kinderen en tieners. Mijn jongens zijn inmiddels lange tieners, maar ook zij willen meer te doen hebben dan hangen in een tuin. En dat heeft de Leistert goed geregeld.

Zo kan je daar onder andere bowlen, beachvolleybal spelen en is er ook een adventure sportveld aanwezig. Natuurlijk kan je daar ook fietsen huren en is er een fiets crossbaan. Maar ook is er een verhard sportveld, mogelijkheden tot vissen, niet te vergeten zwembaden en het allerbelangrijkste: er is gratis wifi!! 😉

Maar ook voor jonge kinderen is er veel te doen. Meerdere speeltuinen, waaronder een waterspeeltuin en ook een waterspeelzone. Een roeivijver en een recreatieteam, die nooit mag ontbreken natuurlijk. Je kan skelters huren en er is een klushuis. En dat is nog niet eens alles.

Dan is het alleen nog de vraag, kamperen of een huisje? Privé sanitair? Ingerichte tent? Privé tuin met hek eromheen? Gezien de tijd, denk ik dat privé sanitair mij weer het meeste aanspreekt. En ook de mogelijkheid om zelf te koken. Er zijn goede restaurants aanwezig, uiteraard, maar voor mijn gevoel…

De vraag is ook wanneer kunnen we het beste gaan? Zomervakantie? Of veel eerder met een flinke vroegboekkorting? Maken we er een gezellig  ‘vakantiepark Krokusvakantie van. Gezien de hoge temperaturen in de zomer tegenwoordig, misschien niet eens zo’n gek idee.

Wij, ik en de jongens, hebben in ieder geval genoeg te bespreken. Maar een tripje naar het zuiden des lands is zeker aantrekkelijk. Kunnen we het gelijk met familiebezoek combineren. Hoog tijd!

Advertentie

5 gedachtes over “Op Vakantie bij de Leistert in het Prachtige Limburg

        1. Gelukkig maar! En wat restaurants betreft, ja dat zal heel persoonlijk zijn denk ik. Ik vind zelf koken op een camping wel weer heel leuk. Of pizza eten in het bos of op een strand. Moeten er maar wat van maken 🙂

          Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s