Genieten van ALLE Seizoenen door een Terrasoverkapping

Gesponsord

Geen afscheid meer nemen door een luxe overkapping

De zomer zit er bijna weer op. Hoewel de temperaturen nog behoorlijk hoog zijn voor deze tijd van het jaar, zijn de eerste tekenen van herfst al goed zichtbaar. Ik heb al flink wat paddenstoelen mogen bewonderen en ook al bomen gezien die volledig kaal zijn geworden. Niet te vergeten de felle regenbuien.

Ik weet niet hoe dat met jou zit, maar persoonlijk ben ik er nog niet helemaal klaar voor om afscheid te nemen van de zwoele avonden in de buitenlucht. Niks lekkerder dan te genieten van de natuur om je heen. Maar dat levert straks toch wel wat problemen op. Niemand zit graag in de tuin met een nat pak. Of een kopje koffie drinken op het balkon, terwijl de bladeren om je oren vliegen.

Daar is een oplossing voor gevonden!

Er zijn namelijk mogelijkheden om langer te kunnen genieten van het buiten zijn. Wat dacht je van een prachtige overkapping over je terras of balkon? Waarmee je het hele jaar door extra kan genieten van je tuin of balkon.

Een luxe tuinhuis idee. Maar dan eentje met glazen wanden die je kan openschuiven. Of een glazen dak dat ook open kan. Een verlenging van je woning, maar met hetzelfde uitzicht en lichtinval, als wanneer je gewoon buiten zou zitten. Ideaal natuurlijk, vooral nu we meer aan huis zijn gekluisterd en klussen een prima tijdverdrijf is geworden.

Een persoonlijke rondleiding voor de ervaring

Bij Metalura kan je bekijken of een dergelijke overkapping bij jou in de smaak valt en wat er voor mogelijkheden zijn. Je kan bij hen ook een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding in hun experience center. Een rondleiding lijkt mij sowieso het beste om te doen, om er een goed idee en gevoel bij te krijgen en om zo erachter te komen of het wel of niet bij jou past. En ze hebben ook een inspiratieboek, dat je gratis kan aanvragen.

Nou ben ik zelf geen makelaar, maar het zal mij niet verbazen dat een uitbreiding als deze ook iets toevoegt aan de waarde van het huis. Wij leven hier nou eenmaal in een klimaat met veel donkere dagen en grote ramen zijn vaak wel een must.

Helaas hebben niet alle woningen deze luxe. Het is dan ook een pluspunt, om dan een stekkie te hebben waar je je even in terug kunt trekken, waar dan wel veel licht aanwezig is. Ook heb ik plaatjes voorbij zien komen op Pinterest, waar zo’n winterkamer als een complete jungle was ingericht. Dat lijkt mij ook wel wat!

Smaken verschillen natuurlijk en alle woonstijlen passen hier gelukkig goed bij. En waar het echt om draait, is natuurlijk om langer te mogen genieten van de seizoenen met vrienden of familie.

Niet verplicht binnen te hoeven zitten vanwege de weersomstandigheden. Iets meer vrijheid creëren op een vrij simpele manier. Dat klinkt ons allemaal denk ik wel goed in de oren, toch?

Photocredit Pixabay

3 gedachtes over “Genieten van ALLE Seizoenen door een Terrasoverkapping

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s