Trendy Interieur Items om van te smullen!

Interieur items
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

 

Tijd voor een interieur make-over


Hier in huis zijn we er eindelijk uit. Okergeel, azuurblauw of misty green? Het interieur een make-over geven valt niet altijd mee als er zoveel is om uit te kiezen. Maar….het wordt misty green van de Kwantum. Kalmerend, niet te overheersend, maar laat zich wel heel goed combineren met knallende en rustige kleuren.

Zo even tussen neus en lippen door, maar de Kwantum (nee geen reclame) heeft een super leuk kleurenpalet voor de muren en meubels. Nog betaalbaar ook!

Als je dan weet wat het gaat worden, dan ga je natuurlijk al wat dromen over het eindresultaat. Hoewel het altijd anders uitpakt, zie je ook gelijk in gedachten wat voor leuke items daarbij horen. Wat op zijn beurt weer veroorzaakt dat je uren online gaat rondsneupen. Geen straf trouwens. Daarbij had ik al flink wat spullen de deur uitgedaan en nu wil ik alleen nog maar dingen kopen die voor de honderd procent zeker gebruikt gaan worden, mijn ogen weet te verleiden en voor een langere tijd gewild zal zijn.

Nordische en minimalistische interieurstijlen

Wat je hierboven ziet heeft nu mijn volle aandacht. Vooral nummer 8, dit bloempotje heeft het gewoon. Zag hem al vaker op Instagram voorbijkomen en tadaaaa, Hema heeft hem. Deze is van mij! Zo niet, dan zal ik toch echt moeten leren tekenen op bloempotten 😉 Ook leuk trouwens. Misschien kan die ook op de lijst van de leukste hobby’s.  En nummer 7, de kandelaar doet mij denken aan het sprookje Pinokkio. Zag deze ook al vaker in Nordische interieurstijlen voorbij komen en past perfect bij het minimalisme.

Ik ga er in ieder geval nog even over nadenken en intussen ben ik heel nieuwsgierig geworden wat jij van deze items vind. Past het ook bij jouw interieurstijl?

 

 

9 gedachtes over “Trendy Interieur Items om van te smullen!

 1. Nee totaal niet, ik doe dan ook nooit met de mode mee tenzij ik het echt leuk vind en ook echt kan gebruiken. Pasgeleden zo enorm veel naar de kringloop gebracht dat ik nu eerst na ga denken voor ik iets koop. Vroeger wilde ik wel zo’n kaartenrek maar alles trekt daar krom in!

  Like

  1. Grote opruiming is altijd een goed idee. Maak je waarschijnlijk een ander weer blij mee. Heb zelf geen ervaring met kromme kaarten, wel jammer dan dat dat gebeurde.

   Like

 2. Dacht even dat die knijplamp zo eentje was om te bevestigen op een boek. Not. Van bekers kan ik ook geen genoeg krijgen. Hier zit heel wat tussen dat mij ook aanstaat.

  Like

 3. Dat kaartenrek vind ik heel leuk! Ik zou alleen niet weten waar in huis ik het kwijt moet, haha. Misschien dat ik die knijplamp koop voor bij mijn vriend. Een jaar geleden is het bedlampje bij hem kapotgegaan en we hebben nog steeds geen nieuwe gekocht. Zo onhandig af en toe.

  Like

  1. Ik ben ook nog hard aan het denken voor een plekje hier. Die knijplampjes lijken mij ideaal, ook aan een plank of boekenkast 😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s