Paper Art om bij weg te Dromen, heb Jij het in je Vingers?

Paronny7

PASSIE VOOR PAPER ART


Ooit in een grijs verleden heb ik eens kerstkaarten gemaakt. Zo’n pietluttig werkje met een mesje en plakkertjes. Owww, wat een test. Ik heb al zo’n engelengeduld. Dus niet! En Paper Art was het ook niet te noemen…

Des te meer reden waarom ik zo’n bewondering heb voor het werk van Ronald P. We mogen hem Ronny noemen 🙂 Een talentvolle Illustrator en Grafisch ontwerper uit Maracaibo Venezuela. Na enige tijd in Londen te hebben gewoond, is hij nu gelukkig in Rome, Italië.

Passies ontwikkelen al vaak in de jonge jaren

Kon het natuurlijk niet laten wat vragen te stellen aan deze wereldreiziger, beetje nieuwsgierig… Vanwaar die passie voor papier? En wat ik misschien ook wel had verwacht als antwoord, hij was als kind al zeer gedreven.

Als ik een cartoon zag of iets anders wat mij beviel, dan probeerde ik het na te maken op papier…een passie voor kunst’. 

Waarna ik probeerde te vissen naar de gouden tip om dit soort kunstwerken te kunnen maken. Hopende dat het makkelijk kon zijn. Maar helaas moet ik iedereen toch teleurstellen.

Het is een beetje moeilijk, omdat het uit hele kleine stukjes bestaat. Maar tegen de newbies kan ik zeggen, blijf oefenen en houdt er plezier in!

Moest gelijk lachen. Bescheidenheid siert de mens. Zeg maar gerust mega moeilijk! Hopelijk raak je met zulke projecten je vingers niet kwijt of je goede humeur.

Niks mis met andermans werk bewonderen

Denk dat ik maar gewoon ga genieten. In sommige dingen moet je ook gewoon eerlijk tegen jezelf zijn toch? En er is ook niks mis mee om andermans werk te bewonderen.

Toch nog één vraagje, waarom hebben de dames allemaal hun ogen dicht? Verlegen?

Blijkt dat zijn allereerste papieren pop,  onze geliefde Sneeuwwitje was. Terwijl ze lag te slapen in het bos, in de glazen kist, had ze een elegante en serene uitstraling over zich heen.

Dat is de reden waarom ze allemaal hun ogen gesloten hebben‘.

Mannen worden dus wel geraakt door sprookjes!

Gelukkig maar..

Dan nu tijd voor wat pronkstukjes!

Paronny2Paronny1Paronny3Paronny4Paronny6Paronny5

Als jij ook zo goed met papier kan knutselen, mijn respect!

Trouwens, Ronny doet nog meer dan alleen deze dames creëren. Hij heeft ook nog een andere brand ‘Lumiz 4 you’. Super Cute! Check zijn Facebook pagina voor meer info.

Lumiz4you

Dit was het alweer. Hoop dat je hebt genoten en misschien ook wel inspiratie hebt opgedaan. Wil je Ronny in de gaten houden? Volg hem dan op Instagram waar hij bekend staat als Parronny.

Ronny, thank you for your cooperation and I hope that you will always have a creative flow like you have now 🙂

Advertentie

7 gedachtes over “Paper Art om bij weg te Dromen, heb Jij het in je Vingers?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s