DIY | 7 Waanzinnige Dennenappel Creaties om Zelf te Maken

dennenappel8

DENNENAPPEL IS ZO OMGETOVERD IN EEN KUNSTWERK


Een paar weken geleden, toen ik nog op Vlieland de zomer aan het vieren was, vond ik samen met de kids in het bos zeer grote dennenappels. Vier stuks, terwijl er honderden lagen, maar mijn tas was te klein om meer mee te nemen. Terwijl de tas toch een behoorlijk formaat heeft.

Pinterest heeft genoeg ideeën in de omloop

Nu liggen ze ter decoratie op de eettafel, maar ik wil eigenlijk er meer mee gaan doen. Maar wat? Dus wat doen we dan? Juist, Pinterest time! Voel je vrij om mij ook daar te volgen 😉

Zelf ben ik er nog niet uit, maar heb wel wat leuke potentiële projecten voorbij zien komen. De leukste ga ik je nu tonen en wil je meer zien, dan kan je hierboven op de link klikken.

 

dennenappel1

 

Dennenappel krans 

Zwijmel….wat een beauty! Hoewel deze niet meer op voorraad is bij Etsy.com, kan je daar nog wel je hart ophalen aan de verschillende soorten kransen. Inspiratie genoeg en anders kan je ze nog altijd kopen.


 

dennenappel2

Wind chime

Kan natuurlijk ook voor deze prachtige wind chime gaan. Foto van followpics.co (maar die schijnt – tijdelijk? – uit de lucht te zijn).  Beetje het bohemien gevoel vasthouden en het maakt altijd zo’n mooi geluid. Tenzij het stormt.


 

dennenappel3

Sprookjeshuisje

Zooooo schattig!! Niet dat dit mij gaat lukken, zou niet eens weten waar te beginnen. Op ofriendly.com durven ze dit wel aan en hebben nog veel meer leuke dennenappel ideetjes.


 

dennenappel4

Dennenappel omgetoverd in bloemen

Dit overweeg ik serieus! Het zou te doen moeten zijn toch? Maar gauw kijken op Craftymorning.com


 

 

dennenappel5

Uil gemaakt van dennenappel

En deze dan? Zo schattig en echt ook… De aanbieder is Anthropologie.com


 

dennenappel6

Fire Starters 

Kan er natuurlijk altijd nog brandhout van maken. Maar dan op een speciale manier, bij een speciaal kampvuur of voor de open haard. Leuk als cadeautje voor de gasten of voor de sier op de plank. Van Somethingturquoise.com


 

dennenappel7

Felgekleurde dennenappels

Dit is ook een grote kanshebber. Het idee wat je kan zien op Interiorjunkie geeft mij op de één of ander manier het gevoel van zomer en herfst tegelijk. En het rijmt ook nog allemaal. Leef je uit!

Zelf zou ik dan gaan voor oranje, rood en groentinten. Maar dat schijnt pas in de zomer van 2019 een trend te worden? (nee, ik ben niet gek, echt gezien!)

Zin het knutselplezier!

Gelukkig mag ik er nog even over tobben, want de kids en ik gaan binnenkort weer naar het bos om wat meer knutselspul te scoren. Maar wat de keuze ook wordt, ik weet nu al dat er veel knutselplezier gaat komen.

En, ben jij er ook al uit? Ga je ook aan de knutsel deze herfst?

Ps. geen zin in een boswandeling, maar wel in knutselen? Klik dan HIER om online dennenappels aan te schaffen.

 

Uitgelichte afbeelding Pixabay

 

9 gedachtes over “DIY | 7 Waanzinnige Dennenappel Creaties om Zelf te Maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s